Vill ha

                                       Friis&Co - Loon Top
                                Jag hittade den här snygga kläningen
                                                   på nelly.com.

New moon



Jag kan inte vänta tills new moon filmen kommer ut. Den har premier den 20:e  november och då sitter jag i bio salongen. Jag läser första boken nu och är snart klar, efter den börjar jag med tvåan så att jag är väl på läst till premieren. Jag vet att det kanske är lite nördigt men ni känner ju mig.

Jag har hittat den

Jag har idag hittat bikinin jag vill ha. Den är vit och röd randig. Jätte fin värkligen. Men jag hittade lite mer saker, och jag vet inte om det är bra eller dåligt. En morgonrok hel vit men ändå väldigt fin. Den mäst perfecta handuken mashande till min bikini. Vit och röd randig fast den röda färgen var vinröd. Men en rand var marinblå med vita stjänor. Wiee...^^)

OMG vad det är varmt

Jaa.. hur varmt är det igentligen? Jag tror jag snart dör av värme slag. Jag  blir allmänt seg i hela kroppen när det är så här varmt. Det är skönt  men lite svalare väder enligt mig. Fast jag är ju bara på baksidan idag. Det är nog mycket skönare om man hittar på något.

Skulle vara kul att plaska omkring i sjön eller i poolen.

Morsdag

Idag är det morsdag och vi hade tänkt att överraska mamma. Det blir lite god mat och cupcakes. Vi har också köpt en fin tröja till henne. Vi brukar inte fira morsdag så undra vad hon säger.

Frisyren?

Ärligt vad tycker ni om frisyren...hehe. . Om ni
undrar så är det jag i vintras.



liten spring period

Idag var jag, julia och Emma  på en fotbolls cup. det var emmas lille bror som spela, han var toppen men vi tre tjejer stogd och sålde lotter. Det var kul. Efter det kom jag hem och gjorde rabarber saft.

Jag sitter nu här och skriver efter att varit ute och sprungit. Nöjd över mig själv.:)
Två och halvan i abboreberg.

Twilight film kväll med linnea MD igår också. Kul kul, vi har helt samma åsikter om filmen och boken.

Vårruset

duktig som man är springer vårruset! I torsdags så  var vårruset i sta., jag sprang med min skola så det var trevligt. Jag och julia ser oss själva som fort springande personer så vi ställde oss i första gruppen. Efter typ 3 km får Julia en raket eller något i baken och springer i 100000000km/h. nae.. kanske inte rigtigt men själv lunkade jag på det sista km .
 
Jag kom trea in av alla som sprang med djäkne och blev  tvåa bland eleverna. sprang på 29 min. jätte stålt.


en bild från vårruset men det var inte jag som tog bilde.


River Island

Jag tycker att river Island har lite snygga saker, och alla saker är inte as dyra så något har man råd med. Kolla på bilden så ser ni lite kläder där ifrån.

Hermés

det här är då en hermés väska och det är också världens dyraste väska. Någon som gillar deras väskor är Vicktoria Backham. Undrar om hon har den här?
                                   

Uttråkad

Det är om ni undrar tisdag och så här ser det ut för mig. Jag har massa skolsaker som ska göras eller övas in. Jag är ganska förkyld och inte någ med det så har jag fått reda på ( det var i för sej igår jag fick reda på det men ändå) att vi inte har sov morgon imoron utan vi börjar skolan kl 8 istället för 9. Ja ni hör  ju själva. Det är inte så konstigt att jag är uttråkad med andra ord.


Kort inlägg

hej....

hej då bloggen...

Resan

Sitter nu i min säng och är helt utmattad efter resan till solleftiå. Jag hade tänkt att berätta litte saker som vi gjorde och vissa litte bilder.

Onsdagen: Det var inget specielt den dagen vi satt väll mest i bilen och käkade godis. Men det var ganska kul det men för Jonna min kusin var med och vi hade mycket att prata om.

torsdagen: Vi åkte från söråker som ligger vid sundsvall till solefftiå och det tar inte mer en en timma. sedan åkte Jag, Beccis och Jonna till Ramsle som ligger 5 km från farmor och farfar i spö regn. Mycket underhållande. På kvällen där så gick vi ner till en älv som ligger ett stup under farmor och farfars hus. Det var grymt vackert men vägen dit var litte krånglig bara.

Fredagen: Vi tre tjejer åkte in till stan och var där större delen av dagen. Det fanns också en marknad där som vi gick på. det var kul och det väcker gammla minnen. vi strossa runt i de små butikerna och fikade gott. När vi komm hem, runt fyra tiden gick vi ner till älven igen. den här gången var inte pappa och olle med så vi käkade extra mycket fika. Där nere tog vi många bilder och och valde att gå upp där det var som brantast för att det var den snabbaste vägen.trode vi i hela fall.

Lördagen: Vi gick upp as tidigt runt åtta tiden och satte oss i bilen vi åkte till söråker och tog en liten glass. Sedan var det massa bil åkning kvar. jippi... När vi var frame hade vi gäster och vi såg på twilight.

Söndagen: Lämnade jonna vid tågstationen kl 9 och gick och la mig igen till klockan ett. Räknar inte med att göra så mycket idag.

Allmänt irriterande youtube filmer

Jag hade tänkt att jag skulle skriva lite om Allmänt irriterande youtube filmer. Den första är Charlie the unicorn som handlar om en enhörning som förföljs av två grymt irriterande enhörningar. jag älskar de filmerna och alla roliga låtar som fastnar på huvudet.

The mysterious ticking noise.
En potter puppets pals film när alla sjunger sin egen sak och alla sjunger samtidigt, vissa tycker att det inte är kul utan mer  irriterande men vi andra som gillar knäppa sker älskar det.

Lama song. Underbar sång om lamor den går as snabbt så det gäller att man kan sjunga snabbt. Det är textat och bilder vissa till vad som passar in. Lien del av texten. Do you ever see a lama, kissa lama, lama lama lama lama duck. ehh det är en aning roligare när man hör den.

Norrland...

Norrland here I come. Direkt efter skolan imorn ska jag sätta mig i bilen för att viska och hälsa på våra kusiner. Efter det åker vi till farmor och farfar och de har man inte sätt på ett tag, så det ska bli skoj. Jonna min kusin hänger också med så jag lär få ett ganska underhållande lov kan man säga.

Jag har aldrig varit i solleftiå på sommaren så det blir något nytt att se. Pappa ska måla farmor och farfars hus medans jag, Jonna och Beccis roar oss. hehe..

Dsquare's design från fashion week i Milano

A  Model walks the runway in the Dsquared2 show during Milan Fashion Week Womenswear Autumn/Winter 2009 on March 02, 2009 in Milan, Italy.

Matthew Williamson's


nya kläderna av Matthew Williams för h&m. Grymt snygga.


Lauren Conrads vår kolloktion, jätte söta kläder.


Golf


Idag var första gången jag var och spelade golf. Det var faktiskt roligare än väntat. Jag var enligt mig själv en natur begåvning de andra tyckte att jag var okej. Mitt mål är att ta grönt kort och ha alla golfsaker i rosa. Vi spelade på bråvikens golf klub och det är jätte fin.

Ibörjan sköt vi bara så långt vi kunde( det heter något igentligen men jag vet inte vad) och sen fikade, Efter det var det putt tävling och jag var väl inte så bra de första två gånerna. Med andra ord totalt världelös. Men sista gången gick det riktigt bra.

På bilden ser ni ett hus och där stt vi och fikade mmm

Streetbasket

Idag var det streetbasket på vår skola, alla vi i dans profilen var med som cheerlidingar och Next 3 var där och sjöng. Det var grymt kallt att bara ha shorts och linne men jag överlevde. Det var jätte kul att kolla på det var bara synd att det inte var någon av deltagarna i vår klass som gick vidare till final.

Ja typ så här var det väl, men vi var inte i paris...hehe

Twilight

Twilight är en av de bästa filmerna i världen. Jag har sett twilight och är helt kär den är underbar. Det är en romantisk triller och Robert Pattinson är huvudrollen som vampyren Edward. Han är dess utom dö het. Den kommer så klart med på min top tio lista. Det säjs också vara årtets film succe. 

 

Maxi

Igår var vi tjejer på stan eller jag mena maxi. Jag, E och J strosade runt i butikerna. Jag hittade själv lite kläder på cubus, Jc och gina men jag är inte gjord av pengar. Så det blir kläninngen från Cubus. Får lite idrotts rabat också men det är inte rigtigt min förtjänst. J spelar fotboll och hon har 25% rabat på just Cubus.  


Dansshow

I söndags så hade vi dans avslutning på danscenter och vi var i flygen. Jag dansade street, Disco och cheer alla jätte kul. Jag hade litte strässigt där i mellan men inte så farligt. Och om ni vill veta mer så kan ni alltid gå in på juliaRevland.blogg.se . Där finns litte bilder  som är kul att titta på. Julia var också där i publiken och stöttade.

Målat idag

 Jag har varit ute och målat i lekstugan som vi ska göra om till ett mys rum. Jag har målat inuti med ljus rosa och målat andra saker vitt som fönster karmar och lister men den ser nu fräch ut och jag kan inte vänta tills jag får stäla in möblerna.

Det var lite jobbigt att måla man blir en aning tröt i armarna efter ett tag. Men jag och några delar av golvet har också på nått sätt lyckats få färg på oss men jag har ingen aning om hur.

Dan efter valborg

Igår var det valborg och jag gick ner till eldan med julia. Det var iskalt men efter ett tag kunde man känna tårna igen. Idag är jag jätte förkyld och ligger och snörplar. Men jag har sett itte filmer också. hot chic och step up båda jätte bra. Jag skulle egentligen sett på raggar bilarna i stan och fika i kungens rondel. Men istälet går min fredag till att vara hemma och snörvla. Men jag måste vila upp mig till dans avslutiningen på söndag. 


RSS 2.0