beep test igen.

Jag kan bara säja att jag allmänt hatar beep test, men jag förbättrade mitt resultat från förra gången men den hel nivå. Jag gick från nivå sju till åtta. Och duktiga Julia sprang på mycket mer än jag. Liffe kunde inte springa för hennes skada i knät.

Fika och presenter...

Igår var jag,Felicia, Julia, Emma, Liffe på stan och skulle dela ut födelsedags presenter. vi fyllde år i februari..hehe.. Men tillslut delade vi ut de. vi sat på ute serveringen på Lindals och fikade litte gott. För mig blev det kärleksmums och en kola.
vi hade as kul och garvade så folk trode vi var dumma i huvudet. Jag fick fina presenter och roliga kan men säga. Av Emma fick jag en jätte fin tröja och av julia en  Tröja med mig och Julia på när vi gör fisk minen på. Grymt snyggt.  Och av liffe fick jag en rosa plast boll efter som jag älskar fotboll. sen av någon andledning tycker hon att ajg brukar snacka om onödiga saker, Så jag fick en bok om onödiga saker som tillexempel att en tredjedel av alla amrekaner spolar samtidigt som det sitter på toan.
Tack tjejer ni är bäst.

Grattis Beccis

Jaa Beccis är min lilla syster som idag den 25:e April fyller tolv år så grattis. Men nu är hon på fotboll och jag bloggar lite. Efter det ska jag gå och sälja lite disktrasor. Jag sålde några igår men jag har 26 st kvar att sälja, jag hoppas jag blir av med de idag.

vitsippa


plåkade vitsippor idag.

Disikera bläckfisk.

Idag skulle vi disikera bläckfisk på no det var inte så hemskt som jag trode. Rent av så var det roligt. Vi klippte och skärde i bläckfisken. Men det var så klart olika upfattningar om hur kul det var. De var inte änns så stora, alla sa att det luktade men det var ju bara fisk det luktade så det var inget större problem...hehe

Julia hälsade på.

Som ni ser så hälsade Julia på idag, hon strosade up hit efter hon hade varit på stan med liffe. Vi slutade elva idag så hon kom bara nån timme efter det. Vi såg på gammla filmer och allmänt sjöng högt i ogämn stämma. obehört vackert...
Nu har hon rusat i väg till fotbolls plan den lilla knäppisen, och lämnat mig ensam med lite läxor och annat tråkigt.

spårvangstur

Idag  när vi kom till skolan kl 08.00 så visade det sig att det skulle inte va någon dans så vi fick göra vad vi ville i en timma. Så jag, Julia, Matilda, Mickaela, Jessica, Elen, Amanda gav oss av på en liten spårvagnstur. När vi tar spårvagnen tillbaka träffar vi ingen mindre än LIFFE! På spårvagnen satt alla och körde cuadrapop.

           
                                                     
                               
                                                  
                                           


Bussen som stanade...

Idag måndagen okänt datum så var jag ochMatilda på dans, vi går till busshålsplatsen och väntar som vanligt. När bussen äntligen kommer fram vissar det sig vara en aborrebergs buss, med andra ord fel buss. Vi åker den vanliga turen men helt plötsligt stannar bussen. Den har tydligen fått motor stopp eller nått. Vi sitter där i ja det kändes som evigheter. Matilda ville så klart att bussen inte skulle starta så att jag fick gå hem...men. Helt plötsligt startar den och jag åker några hållplatser och går sedan av bussen för att GÅ upp till mig...
                    


Dans

jaha då var det dags igen. idag är den stora dansar dan. jag har street dance om typ två timmar och tre timmar efter den är det cheerliding. idag ska vi göra platser och fixa lite små detalier. jag vet att jag bara skriver med små bokstäver men det finns en bra förklaring till det. vårt tanjentbord är så trögt att det inte kan fixa någontig som man måste hålla in två knappar för. den har med andra ord problem!  men nu när jag skulle göra ett utropstecken så funkar den, ååh jag damp på den här datorn. 
                       


Jag heter ju littlecupcakes<3


Jag har faktiskt gjort choklad cupcakesen två gånger och jag kan bara säja...mmmm!

Tack Julia

tjenixen cupcakes. Jag skulle viljatack Julia för att honhar hjälpt mig att dela ut jag vet inte hur många papper. Så Tack  Julia <3 duär bäst <3<3


Lapparna

   Igår var jag och Emma ute och delade ut de sista reklam lapparna. Det var toppen väder så det gick ingen nöd på oss och vi var ute i typ två timmar eller nåt tack för hjälpen Emma<3<3<3<3 . I hela fall när jag komm hem käkade jag och gick sen ner och kollade på talang. jag måste säga att knäkebröds dansen var grymt kul men han som trola och hade varit gatu komiker var också grymt bra. Men till all underholning hade jag också chips och chokladpuddig toppen blandning.

löparskon


typ så här ser den ut fast det som är rött här är
lime grönt på min^^)

Shopping

Japp idag har jag köpt ett par löparskor. Inte för att jag springer så hilmla mycket men de är till idrotten och så. Till min hjälp hade jag Liffe som hela tiden kastade pappers bittar på mig. På stan hittade jag också litte saker som jag ska köpa i födelsedags present till Liffe och Emma. Det är lite sent, men en av oss alla vi som ska fira tillsammans har alltid varit borta. Men det är alldrig försent att fira. Jag letar också present till min lilla syster Beccis, hon önskar sej enkla saker men ändå inte så om ni har några förslag säg gärna till. P.S hon älskar chips.

Den sista choklad kaninen...borta

Hellu... Ja, idag var jag med Julia och vi hade det bara bra vi käka up nästan ett helt skinkpaket och satt och pratade. Efter det hände det, Julia fick syn på chokladkaninen som stogd på skriv bordet. I loppet av en sikund var den borta. Jag måste erkänna att jag inte för sökte stoppa henne och att jag åt någ typ hälften själv . hehe. Jag har också kommit underfund med att lite stavas med ett t  och inte två. wupps!


trevlig kväll alla cupcakes


Springa

Sholahopp allihop. Idag hade vi konditkon( hur det än stavas) på idrotten i skolan och det var hemskt i hela fall hade vi på hälsan några lektioner senare springning.

Jag såg väl inte rigtigt ut så där men nästan.

Skola igen

Japp nu var det skola igen inte så värst kul... men men. Jag var i stockholm på lovet och hade det fin fint. Jag shoppade och åt mycket godis. Det är faktiskt konstigt att jag inte slukade i mig allt godis under påsk helgen. När jag kom hem hade jag 4 choklad kaniner som inte var up käkade men tre av dom försvan alldeles nyss( Tisdagen 14:e april ) Men den största som är som alla de andra tillsammans är kvar,så det är ju bra. Jag ska snart dela ut litte blad i brev lådorna men jag ska bara plugga litte till.

Söta kycklingar

 
Jag älskar dom här kycklingarna dom är bara för söta


gårdagen och litte till

Jag ska fixa en bild på mig själv snart jag ska bara hitta en bra först. Det var också jätte kul igår när J och hennes familj var här. Vi såg på talang och julia och jag sjöng med högt och tydligt till singing bee. Julia hade as söta kläder på sig och själv var jag påsk gul. Jag hade fixat örhängen med stora kycklingar på "jätte snyggt"  men men det funkade fin fint...  

Glad påsk

Jag hoppas att ni alla får en bra påsk min påsk började helafall väldigt bra. Jag fick två påsk ägg hundra kronor och en sminkborste. Jag ska snart åka upp till Stockholm och träffa mormor och morfar. Där blir det nog litte mer påsk ägg och vi stanar där tills måndag och sen åker vi hem. Det sk bli litte shopping också. jag hoppas att alla får en bra påsk.

Elsa


Här är då min hund elsa<3

Lång fredag

Tionde april tjugohundranio. Jag har en hel del jag ska göra idag, Det börjar med en väldigt rolig sak jag ska nämligen om 10 minuter åka in på stan och köpa en tröja. Efter det ska jag baka litte vanilj kolor tills J och hennes familj kommer ikväll. efter det kommer ju det tråkiga  städa . Men måste dra nu stan kallar. Tar nog kort på den sen jag behöver bara litte expert hjälp av J först.
Tack Emma.
Jag ska också tacka Em för att hon hjälper mig med att fixa bloggen så att den blir snygg och allting tack. <3<3<3

Kort inlägg

Jag sitter nu här och bloggar och lyssnar på drop in the ocean. (Som min Linnea spelade när vi och Emma och Julia var på picknik,) efter att ha gått en lång promenad med min lilla hund Elsa. Jag ska lägga ut blider på henne så fort den andra datorn med alla blider på har slutat att hacka.

hallå cupcakes

Jag älskar att se på filmer, och de jag gillar ser jag om och om igen. Och här är en lista på vilka filmer och hur många gånger jag har sett dem.
Pirates of the Carabbien 1 = 32 gånger
Pirates of the Carabbien 2 = 9 gånger
Piratea of the Carabbien 3 = 14 gånger
Sagan om ringen = 24 gånger
Sagan om de två tornen = 24 gånger
Sagan om konungens återkomst = 25 gånger
Den sista Samurjen= 4 gånger
Misson impossible 1= 4 gånger
misson impossible2=5 gånger
Misson impossible 3= 5 gånger
Troja= 10 gånger
Jag älskar med andra ord fantasy filmer ^^)


9 april 2009 " stekta ägg"

Har ni tänkt på¨hur mycker man kan göra med forman på stekta ägg? Det finns en hel del saker som man kan göra nu till påsken.
1. Man kan smälta vit choklad och "dutta" den på ett papper och sedan lägga gula non stop på. Mumms 
2. Man kan göra finna påsk kort som ser ut som stekta ägg. 
3. Man kan ju också alltid bara steka äggen.
4. Man kan baka olika tårtor och kakor till påsk som ser ut som stekta ägg.
5. Det finns ju också godisar som är väldigt goda som ser ut som stekta ägg.
Själv gillar jag inte stekta ägg ( äta) men jag skulle inte ha några problem alls att äta ett stekt ägg om det var vit choklad och non stop.
  

fortsättning på sjunde april 2009

Japp, nu har vi sätt fjorton suger och den var toppen, toppen.
fjorton suger får: 3 och en halv cupcakes av 5^^)
Nu klockan 23:02 ser jag och julia på stomp the yard som handlar om stepping. Den är bra och Chris Brown är med och är grymt söt. Columbus Short har huvudrollen och hans rumskamrat spelas av ingen mindre än Ne-Yo. Själv gillar jag inte hans musik så mycket men mina kompisar gör.
Stomp the yard får: 4 cupcakes av 5

7 april 2009

Jag sitter nu hemma hos Julia och ser på världens sjukaste film Surf school. Den handlar om några töntar som ska lära sig att surfa, det ska va en komedi ( tror jag) men den är bara seg. Den här "fantastiska" filmen rekomenderar jag inte. Men nu 19:36 byter vi som tur är film till fjorton suger. skriver om den sen. see you later aligator...^^


RSS 2.0