R.I.P

En av världens största  artister har gått bort ,Michael Jackson. Han som person var väl inte den bästa men han är enorm och han  musik är grymt bra.  

R.I.P
 
Synd att han opererade sig, från jätte söt och snygg till det här...

Hemma

Det är en varm och solig dag och har precis kommit hem från min vecka på sports camp. Ganska trött vill säga.
Vi grät floder när vi var tvungna att lämmna varandra( de kompisarna vi hade på campen alltså)
Jag kommer att sakna Emely och kelly ända tills vi ses igen.

Men nu sitter jag i köket och kollar ur genom fönstret på vår pool och alla blommor. det är faktiskt 27 grader i vattnet och det är ganska farsinerande. Kanske blir ett dopp lr nått!

Fredag på sports camp

 oIdag är det fredag och vi har haft vår sista dans lektion här på sports camp. Man har inte så lång tid på sig här så jag skrier inte så mycket men snart är det disco. 

För att se vårt grupp foto gå in på   www.sportscamp.se och klika på gruppfoton 
jag går i dans allihoppa.

So long!!!

Nu drar jag till sports camp. Det är bara nån timme kvra sen smäller det. Så 7 dagar utan ett nytt inlägg blir det. men för att det inte ska bli för trist så kommer lite midsommar bilder.







Det var några bilder på mig från midsommar.

HEJ Hå In The Blå

Idag såg jag en tant med blått hår hon var inte glad men det var jag. Tanten hade ett oranget mycket inspirerande regnställ och stråhatt, tanten var en ragata men jag var glad som satan. Tanten sa att jag var pest men det tyckte jag var fest. Tanten var en riktig skata, ja ful som gatan.

Läggmärke till mitt fina limm detta är ett rimmmmm!!!!!!!!!!!!!

GLAD MIDSOMMAR


Coca Cola


En allmän bild som jag själv har tagit på cola burkar. Den är sne jag vet men den gick inte att fixa till
. Det kanske inte är det mest intresanta inlägget men det får funka.

Hejdå alla cupcakes.

Newmoonmovie.org

Jag har genom olika twilight bloggar hittat denna sida. På den finns information om vad skåderspelarna gör och så vidare men det finns också en chat som är väldigt underhållande.

Där chatar folk från hela världen och man snacker inte bara om twilight för er som tror det. både jag och min kompis Emma ( www.eljungberg.blogg.se) är medlemar men man vehöver ej vara det för att chatta. Jag heter SLB och emma heter eljungberg.

Allt du behöver göra är att; gå in på www.newmoonmovie.org och klicka på chaten. Om du vill bli medlem sriver du något och klicker på ditt namn och klart.

Mina naglar


Jag hade tänkt att måla mina naglar i dag. Det blir troligt vis en rosa färg som jag köpte i lördags. Tänkte ha snygga naglar till missommar.

Har jag nagel lack så biter jag inte på naglarna så det är ju ännu bättre för som tjej vill man ju ha snygga naglar så det är ett tips för alla er nagel bitare.

Gitar hero

Det är måndag och jag och Emma spelar gitar hero. Jag kör på easy och är lagom dålig. Emma kör på medium och äger. Jag känner mig måttligt värdelös när jag kör mot henne.

Ledens of rock med  gittar funkar bra en blåsig dag som denna. Ni hör hur bra jag är så är det någon som vågar utmana mig?? 

Tomas Sabo


I går fick jag en Tomas Sabo berlok som jag önskat mig i ett tag. Den är jätte fin det är körsbär. Det var en glad överraskning så tack mormor och morfar. Jag älskar hans saker de är super snygga...

                                         

Pappa grappa

                                                                                                    
                                                                                           
                                   
Här var vi då och käkade. Pappa grappa trattoria, i norrköping. Mycket gott och man kan till och med se vårt bord . Längds bort i högra hörnet satt vi. tre rätters så jag är ganska mätt. det var jummi jummi. Servitören hade en enastående italiens brytning.

Vi åt med mormor och morfar och hade fördrink hemma här. Mamma fick lite födelsedags presenter och vi fick sommar presenter, så det var inte så fel.

Skol avslutning


På bilden här kan ni se min avslutnings klänning, den blåa har jag.

Fredagen den 12 juni ösregnar det, fredagen den 12 juni är det skol avslutning.
som tur var, var min skola i en kyrka och slapp få allt regn på oss. Medans min
lillasyster var utomhur nära vattnet.hehe.

När allting i kyrkan var klart skulle vår klass tillbaka till skolan och ha som en liten egen
skolavslutning i  klassrumet. vi var tvungna att gå från kyrkan till skolan och vi lyckades
att bli helt dyngsura på den lila vägen.

Det var  sorglit för att vi var tyungna att säga hejdå till vår
underbara mentor anton. Vi kommer sakna honom jätte mycket....

Snygga Paul Frank saker

Hittade de här snygga iphone fodralen med Paul Frank.






Den här datan var grymt snygg. Sticker ut lite ur mängden kan man säga.


Klassens dag

Idag var det klassens dag och vi var och spela bowling. Jag tror att jag vann över Liffe och Julia medans Liffe tror att hon vann. Vi käka hamburgare och pomesfrites(hehe) Vi hade as kul och imorgon ska vi se på bilderna på lektionen. 

sedan åkte vi hem och julia kom med hem till mig som vanligt vill säga. Vi garva så vi höll på att dö av skratt. Det hände en hel del saker som var kul..

Anars är det inget mer jag vill säga, Skol avslutning på fredag. 

Bild regn från Norrlands resan<3


Till höger och upp för ett stup är Farmor och farfars hus.

Min kära kusin Jonna.

Jag som gör en allmänt snygg pose.<3

Tragisk bild.


Jag visar up hur man ska klä sig nu förtin....*host*

Varkert jag vet.

Ny design

Nu är bloggen klar och jag hoppas att alla gillar den, enjoy!

/ Emma Ljungberg - http://eljungberg.blogg.se

Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin

Nu har jag skaffat Bloglovin', så ni kan enkelt lägga till mig och följa bloggen. :)

Min dag

Det är måndag och skolan slutar på fredag så det är lite soft. Detta har hänt idag...

Jag ska tydligen vara med och spela ryggby imorn. Och alla ni som känner mig vet att jag inte direkt är någon sport tjej direkt. Men det ska endå bli lite intresant.

idaJag och  Em var på stan idag. Kollade i många butiker jag hittade ett grymt snyggt linne på gina och Em hittade en hel del saker. det finns så mycket jag behöver så det blev inte så många impuls köp idag de sakerna jag behöver fixar jag nog i Rom.

Våran lärare Anton som också är vår mentor behöver sluta tackvare komunens idiotiska anställnings stop. Jag blev personligen väldigt arg. Medans anrda började gråta ( gulliga personer) blandade känslor vill säga.


Vi ringde Lars Stjäenqvist eller rättare sagt så ringde anton i vår klass. Han visste att vi hade protesterat för anställnings stopen förut och sa att han skulle försöka. Så man får väl se vad som händer....!

Harry Potter

Måste erkänna att jag längtar. tills den nya harry potter filmen kommer ut. Gillar alla de filmerna, jag hoppas bara att det inte är samma regisör som i förra filmen.

Den nya filmen är ju Harry Potter och halv blodsprinsen och det är den sjätte av  sju. Den filmen som kommer ut efter den är Harry Potter och Dötsrelikerna och den har delats in i två delar.
 
För alla er som undrar.
Vet inte rigtigt om ni är just de personerna som bryr sig jätte mycket om harry potter men ändå.


HAHAHA

För alla er som undrar hur jag såg ut på grease musikalen gå in på juliarevland.blogg.se. 

Änglar och Demoner



Igår var jag och såg änglar och demoner
, och jag måste säga att jag är lite besviken. Boken är enligt mig mycket bättre. Det är mer ditaljer, en annan historia och mycket mer spänning. Men allting som det fick med var bra.

Jag tycker att Tom Hanks var gjord som rollen Robert Langdon. Det var många bra skådepelare i filmen jag tycker bara att det var synd att det missa så många saker och personer så jag rekomenderar värkligen att man ska läsa böckerna.

Boken är väldigt lång, jag vet. Men det lönar sig värkligen att läsa den eller så kan man lyssna på den som ljudbok om man ska bila någonstans som vi gjorde.

Snart ska men ju till Rom så det blr ju kul. Jag ser fram i mot att besöka vatikanstaten och se sikstinska kappelet och peters platsen. Fick en liten för syn på vad man vill se tack vare boken och filmen.

Filmen får: tre cupcakes
Boken får: fem cupcakes


Grease

Första dansen är avklarad. Om jag har missat att medela er om att jag är med i en grease musikal så gör jag det nu. Jag är inte skådespelare men dansare.

Jag sitter nu och skriver LIVE från skol bibloteket om denna musikal så att ni vet.

Jag är as ful, Jag fick den  underbara rollen som kille. Håret i döljs av en hatt och jag har mustachOtroligt..

Fortsättning följer...

För alla er som undrar

För alla er som undrar: Så klippte jag håret idag. Fixade luggen och klippte till topparna myckert snyggt.

För alla er som undrar: Så är jag GRYMT snygg i skäggstubb och mustach. Med hatt och tajta byxor så blir det nog bara bättre.

 För alla er som undrar: Regnade det en liten stund idag i staden Norrköping.

Och för alla er som undrar: Har jag gort bort mig totalt idag.

JÖSSÖS

Jag har idag fixat  mitt nya pass. Och herre gud vad jag ser ut på kortet. Ne, ne inte varckert. Men efter det åkte vi och fixade tyg så att det kan bli färdigt i den så förut kallade lekstugan.

Och nästa dag blir det inte lika bra väder. Det blir väl 16 grader och regn. Inte det besta vädret när man ska ut med skolan och spela brännboll.


Inte så mycket mer att säga så
Hej då alla cupcakes


RSS 2.0